torstai 3. heinäkuuta 2014

Turku 54

Uusi TURKU 54 -blogini kertoo siitä kaikesta mitä kirjoittajan kotiympäristössä näkyy ja tapahtuu. Mukaan mahtuu kaikkea kotona ja kodin ulkopuolella. Ympäristö, luonto, tapahtumat, oma arki, shoppailua, kuulumisia jne. Mitä siis eteen milloinkin sattuu- kuitenkin sillä edellytyksellä, että kaikki tapahtuu "alue 54":n sisäpuolella. Koska kuvia lähiseudusta on vuosien varrella kertynyt yksi jos toinenkin, kaikki päivitykset eivät ole tuoretta tavaraa, vaan väliin saattaa putkahtaa jokin vanhempikin tarina.
Tässä koirani Mandi lepäilee jännittävän tapaamisen jälkeen. Hän nimittäin pääsi eilen ensimmäistä kertaa kosketusetäisyydelle lokinpoikasen kanssa aamulenkillä, tuossa lähipellon poikki kulkevalla polulla.
Pääblogissani Studiotee löydät muita kuvia ja juttuja sieltä sun täältä, aiheesta kun aiheesta. Tässä blogissa ainakin yritetään (!) pysytellä "54"-rajojen sisäpuolella. Jos taas olet yleisesti kiinnostunut Turusta ja sen nähtävyyksistä, tapahtumista yms., niin oikea osoite on MyTurku.

1 kommentti: